Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. avgust 2017: Lav na dobitku, Vaga u strahu,...

Dnevni horoskop za 7. avgust 2017: Lav na dobitku, Vaga u strahu, Ribe neodlučne

58
0
Dnevni horoskop za 10. septembar 2017
Dnevni horoskop za 10. septembar 2017

Dnevni horoskop za 7. avgust 2017: Ovan u zaletu, Bik osvaja, Blizanci u formi, ideje za Raka, Lav na dobitku, Devica na pragu braka, Vaga u strahu, Škorpija iritira, Strelac na pola posla, Jarac pojačava tempo, Vodolija bez iluzija, Ribe neodlučne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 07.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Upućujete značajne signale, kada je vaš poslovni zalet bio u pitanju. Na neke događaje niste mogli da utičete u većoj meri, ali isto tako da se snebivate i ne preduzmete konkretne stvari. Ljubav Ukoliko ste zaljubljeni u jedni Devicu ili jednu Škorpiju, ne očajavajte kada su u pitanju sitni impulse koji vas nerviraju, jer su oni prilično prolaznog karaktera. Zdravlje Moguće su povrede.

BIK

Posao Posao bi mogao mnogo brže da vam ide ukoliko se budete udružili sa određenim poslovnim partnerima. Osvajate veći deo tržišta. Ljubav Partnerski odnosi vam daju dodatan stimulans da budete u top emotivnoj formi. Niste od onih koji čekaju da se konkrete stvari dese, koliko se sami zalažete za tako nešto. Zdravlje Odlično ovaj put.
Dnevni horoskop za 7. avgust 2017

BLIZANCI

Posao Još uvek ste u formi, koja vam daje dosta elana za nove oslovne prilike. Imate u planu dovoljno dobar razlog da na neke detalje obratite pažnju. Ljubav Zaljubljeni ste i osećate da ste još pod uticajem amorove strele. Osećate da se puni života i elana. Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

RAK

Posao Dobili ste ideju da neke detalje skockate, kada je vaš stav po pitanju novca prisutan u velikoj meri. Morate da budete spremni da sasečete troškove, koji su vam nepotrebni. Ljubav Pojačava se tenzija između vas i partnera. Budite opušteniji u komunikaciji i ne dozvolite da vas nešto posebno izvuče iz takta na negativan način. Zdravlje Potreban vam je odmor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.