Dnevni horoskop za 6. jul 2018.
Dnevni horoskop za 6. jul 2018.

Dnevni horoskop za 6. jul 2018. Najlepši dan u nedelji je pred nama, Petak, a još sa Mesecom u Ovnu, eto akcije u najavi. Koje vrste, to ćete sami odlučiti, ali za sve što danas pokrenete imaćete i snage i volje i motivacije.

Sve sa osmehom na licu. Neki će snagu iskoristiti da ovaj poslednji radni dan daju sve od sebe i odrade sve ono što možda tokom nedelje nisu, oni drugi će zračiti pozitivnom energijom ljude oko sebe, a treći mogu da se pripreme i večeras nezaboravno provedu.

Motivacija na nivou, emocije nivo iznad, komunikacija takođe, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV

Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan.
Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop za 6. jul 2018.

Bik

POSAO

Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV

Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od
svih.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV

Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.