Dnevni horoskop za 19. februar 2018
Dnevni horoskop za 19. februar 2018

Dnevni horoskop za 6. decembar 2017: Iako nije neki period za novine, danas možete da pokušate sa nečim novim ali samo ako će to novo biti plod našeg uma ili mašte, komunikacije sa drugima.

Danas je dan kada ćete mentalno biti jaki, ako treba da se suočite sa nekim ili nečim – uradite to danas, ako treba da date odgovore na neka pitanja ili da uđete u diskusiju, idealan dan za to.

Ako su vam se nagomilali neki problemi, sedite i na miru krenite u borbu sa njima, imate snagu pobednika.

Mogući su i pozivi danas u vezi nekih stvari koje ste poodavno započeli, a nikada niste završili, nadamo se lepim odgovorima. Mudru i uspešnu sredu vam želimo, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se  za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.

LJUBAV

Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Dnevni horoskop za 6. decembar 2017

Bik

POSAO

Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.

LJUBAV

Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.

LJUBAV

Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.

ZDRAVLJE

Moguća infekcija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.