Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 6. avgust 2019: Nova veza za Strelca, Bik želi da se pokrene, Rak ljubomoriše

Dnevni horoskop za 6. avgust 2019: Ovan je kreativan, Bik želi da se pokrene, Škorpija ima osetljive respiratorne organe, Vaga se dobro oseća, piše Stil.

OVAN

Vaša kreativnost će se vam doneti dosta dobrih rezultata i promena na poslovnom polju. Ako vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku sa njom ćete uspeti da ostvarite dugotrajnu vezu. Odlično se osećate danas.

Dnevni horoskop za 6. avgust 2019

Dnevni horoskop za 6. avgust 2019.

BIK

Očekuje vas prilika da dođete do ostvarenja bolje poslovne situacije. Uskoro vam se ukazuje šansa za napredovanje. Spremni ste da uđete u brak sa osobom do koje vam je stalo. Želite da se pokrenete. Hronični problemi sa zdravljem.

BLIZANCI

Pred vama je pozitivan dan u kojem ćete imati dosta dobrih preokreta. Možete da očekujete faktor sreće na poslu. Dopada vam se osoba koja je već dala znak da želi flert sa vama. Imate višak energije!

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Pred vama je prilika za pokretanje novog posla. Spremni ste da se pokrenete na ovom polju. Ljubomorni ste i sa partnerom imate dosta nesuglasica i burnih promena. Moguće je da se bliži kriza u vezi. Poradite na smirenosti.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.