Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6.8.2016. Lav zaljubljen, Vagi stiže novac, Škorpija ispunjena, uzbudljiv...

Dnevni horoskop za 6.8.2016. Lav zaljubljen, Vagi stiže novac, Škorpija ispunjena, uzbudljiv dan za Strelca, Jarca čeka romansa, a Ribe čeka izuzetan dan.

71
0
Dnevni horoskop za 6. 8. 2016.
Dnevni horoskop za 6. 8. 2016.

Dnevni horoskop za 6.8.2016. Romansa za Ovna, Bik i Devica u ljubavi, Blizance privlači Vodolija, Rak ima nove ideje, Lav zaljubljen, Vagi stiže novac, Škorpija ispunjena, uzbudljiv dan za Strelca, Jarca čeka romansa, a Ribe čeka izuzetan dan. Ovo je današnji horoskop za 06.08.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Vidite dosta dalje u odnosu na ono što vaše kolege trenutno protežiraju kao jako zanimljivu soluciju za kasnije. Ljubav Niste sami u ljubavnoj romansi, koju osećate već neko vreme. Možete danas da ostvarite i konkretan kontakt. Zdravlje Solidno.
Dnevni horoskop za 6. avgust 2016
Dnevni horoskop za 6. 8. 2016.

BIK

Posao Dovoljno ste uspešni u onome čime se konkretno bavite i nemate nameru da odustanete od solucije, koju imate u planu. Ljubav Ono što ste imali kao temu ne odustajete i imate na umu da nešto konkretizujete kada je u pitanju jedna Devica. Zdravlje Zubobolja.  

BLIZANCI

Posao Niste sami na poslu koji vam zadaje muke već neko vreme. Ukoliko ste se vezali za neki segment od ranije niste na gubitku u svakom slučaju. Ljubav Koliko se budete pridržavali sopstvenih pravila u toj meri ćete uspeti u svojim idejama. Jedna Vodolija je dovoljno ispirativna za vas. Zdravlje Postavljate sebi limite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.