Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. septembar 2020. Ovan pun pozitive, Bik zapostavlja partnera,...

Dnevni horoskop za 5. septembar 2020. Ovan pun pozitive, Bik zapostavlja partnera, Blizanac preosetljiv, Rak se vraća u prošlost

97
0
Dnevni horoskop za 5. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 5. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 5. septembar 2020. Merkur u Vagi ove subote najavljuje promene koje će najviše da osete upravo rođeni u tom znaku.

Ovaj aspekt pridaje veliki značaj komunikaciji sa drugima, kao i lepim zdravim odnosima s ljudima, posebno onima koji vam najviše znače u životu. Danas budite aktivni i družite se, uživajte u lepim stvarima i vikendu uopšte, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Puni ste pozitivne energije i niste svesni da je to dobar preduslov za dobru zaradu. Bićete prezadovoljni rezultatima. LJUBAV Osoba koju do sada niste primećivali može vam se uvući pod kožu. Niste ni primetili da ste sve češće u njenoj blizini. ZDRAVLJE Izbegavajte hladne napitke.

VENERA U LAVU od 6. septembra do 2. oktobra 2020. donosi lepo i ružno, konfuziju i komplikacije ali i oprečna osećanja na svim poljima

Dnevni horoskop za 5. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 5. septembar 2020.

BIK

POSAO Vaša okolina primećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku. LJUBAV Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamerali ste mu na mnogo manjim greškama. ZDRAVLJE Ne ignorišite tegobe koje imate u poslednje vreme, već posetite lekara.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

BLIZANCI

POSAO Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završavate sa neverovatnom lakoćom. LJUBAV Preosetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer u vama je problem. ZDRAVLJE Osećate se umorno.

RAK

POSAO Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje. LJUBAV Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare. ZDRAVLJE Osećate se dobro…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.