Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. januar 2017: Ovan ima dosta toga da reši,...

Dnevni horoskop za 5. januar 2017: Ovan ima dosta toga da reši, Devica se okreće Jarcu

31
0
Dnevni horoskop za 5. januar 2017:

Dnevni horoskop za 5. januar 2017: Devica se okreće Jarcu, Vaga ima dovoljno strpljenja, a Bik se uzalud nervira. S druge strane, Strelac nervozan, a Ovan ima dosta toga da reši. Ovo je današnji horoskop za danas 05.01.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Potrebno je puno toga da razrešite. Tražili ste nečiju pomoć, a taj ne samo da ne pomaže već čini kontra usluge. Ljubav: Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra, jer daje partnera koji zna da bude dosta samoživ i težak za komunikaciju. Zdravlje: Napor na poslu.

BIK

Posao: Preterana kritika. Smeta vam tuđa površnost, volite preciznost. Kad bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud nervirali. Ljubav: Neko ko vam se udvara nije prijatan za vaše mišljenje. Želite novo poznanstvo. A možda se odlučite i na samoću. Zdravlje: Kontrolišite nervozu.

BLIZANCI

Posao: Moguće su sitne neugodnosti, ukoliko želite da otputujete. Ako je inostranstvo, čuvajte novac i isprave. Ljubav: Sve što se dogodi poželećete da podelite sa drugima. Razmislite da možda partner nije zaslužan za sve što vam se dešava u životu. Zdravlje:Pritisak varira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.