Dnevni horoskop za 4. oktobar 2020.
Foto: freepik.es

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2020. Pluton ove nedelje kreće direktno, posle dugih pet meseci! Iako je Pluton majušna planeta, ona i te kako pokreće neke nove mehanizme u svačijem životu, a njen hod je lagan i vrlo spor, ali tokom tog kretanja pravi radikalne promene.

Pluton je poput servisera naših života, sve će primetiti tokom svoje spore opservacije i sve dovesti u red kako biste nesmetano mogli da koraknete napred. Intuicija je u ovom periodu vrlo bitna da je poslušate, koje god signale da vam šalje nemojte ih ignorisati, piše današnji dnevni horoskop

OVAN

POSAO

Umećete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, a to vam je baš potrebno.

LJUBAV

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život, iako vam možda neke stvari teško idu, držite se, to je za vaše dobro.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 4. oktobar 2020.

BIK

POSAO

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte uz svog partnera!

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svako ih pravi, zar ne?

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

RAK

POSAO

Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Dajte sve od sebe, budite bolji od drugih.

LJUBAV

Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Jedan dobar razgovor bi vam i te kako prijao.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.