Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 4. maj 2019. Ovan privlačan, Nove prilike za Bikove,...

Dnevni horoskop za 4. maj 2019. Ovan privlačan, Nove prilike za Bikove, Blizanac velikodušan, Lava čeka dobitak.

68
0
Dnevni horoskop za 18. jul 2019.
Dnevni horoskop za 18. jul 2019.
Dnevni horoskop za 4. maj 2019. ‪Ovan privlačan, Nove prilike za Bikove, Blizanac velikodušan, Lava čeka dobitak… Ova subota protiče bez planetarnih aspekata, osim Mseeca koji obrazuje konjunkciju sa Uranom u znaku Bika. Ovaj dan protiče u znaku akcije, traganjem za inspiracijom u nekim netipičnim sferama, hedonizmu. Danas su mogući dobici u igrama na sreću.‬ ‪Želimo vam svako dobro, piše‬ današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje. LJUBAV Danas ste jako lepi, i sebi i drugima, i osećate se nekako slobodno. Partner Vas obožava, dok će slobodni danas biti na meti posmatrača. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

Bik

POSAO Na poslovnom planu nove prilike i nove promene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima: Ribe i Blizanci. LJUBAV Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite. ZDRAVLJE Osećate se dobro.
Dnevni horoskop za 4. maj 2019.
Dnevni horoskop za 4. maj 2019.

Blizanci

POSAO Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca. LJUBAV Slobodni će danas osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo.Zauzeti će uživati u toplini doma. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

Rak

POSAO Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora. LJUBAV Ljubav Vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Device danas za savet, naročito ne ljubavni. ZDRAVLJE Problemi sa disajnim putevima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.