Dnevni horoskop za 4. maj 2017
Venera u Raku od 31. jula do 26. avgusta 2017

Dnevni horoskop za 4. maj 2017: Danas nas dočekuje jedna lepa vest kada su zvezde u pitanju – Sunce u Biku je u sekstilu sa Neptunom u Ribama! Aspekt koji kratko traje, ali ostavlja traga, ovo je aspekt mašte, inspiracije posebno dobar za umetnike, muzičare, ali i sve one koji su senzibilni i za one koji teže pronicanju u dubinu duše, svoje ili od voljene osobe. Danas je dan za maštanje. Ovo je energija vizuelizacije. Bićete empatičniji nego inače, osetljivi na tuđe probleme, slušaćete sa najvećom pažnjom, a drugi će vam se otvarati jer ulivate poverenje.

Energije ovih planeta nude nam kreativnost, uživanje u umetnosti, muzici, nude nam izlaz i beg iz stvarnosti, bar na trenutak, dan.. Tu je i energija mističnog, a koja vas neverovatno privlači, piše Današnji dnevni horoskop. Neko će uživati svim čulima, neko će na put, neko će uživati u kuvanju, neko u muzici. Dakle, uživajte danas u svemu!

OVAN

POSAO

Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

LJUBAV

Danas ste jako lepi, i sebi i drugima, i osećate se nekako slobodno. Partner Vas obožava, dok će slobodni danas biti na meti posmatrača.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Na poslovnom planu nove prilike i nove promene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima: Ribe i Blizanci.

LJUBAV

Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 3. maj 2017

BLIZANCI

POSAO

Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca.

LJUBAV

Slobodni će danas osećati još veću potrebu za zajedništvom, ali na konkretnom planu radite premalo.Zauzeti će uživati u toplini doma.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

RAK

POSAO

Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV

Ljubav Vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Device danas za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.