Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 4. februar 2019: Ribe uživaju, Blizanci preopterećeni, Vaga puna...

Dnevni horoskop za 4. februar 2019: Ribe uživaju, Blizanci preopterećeni, Vaga puna elana

92
0
Dnevni horoskop za 13. mart 2019

Dnevni horoskop za 4. februar 2019: Sreća za Ovna, Bik u obavezama, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav flertuje, Devica nervozna, Vaga puna elana, Škorpija nestabilna, Strelac korektan, Jarac nezadovoljan, dobar dan za Vodoliju, a Ribe uživaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04.02.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Danas možete imati više sreće nego prethodna dva dana. Moguće je da nećete imati toliko obaveza pa se pored svega možete malo i opustiti. Ljubav Lepršavi ste, dobro raspoloženi i zračite svojom energijom privlačeći osobe suprotnog pola. Dan je veoma dobar za flert, poznanstva… Ako ste u vezi uživaćete u nežnostima sa partnerom. Zdravlje Vodite računa o krvnom pritisku.

BIK

Posao Tokom dana ćete imati dosta obaveza i možete biti preopterećeni poslom, samim tim Vam nedostaje koncentracije. Organizujte se malo bolje. Ljubav Primetili ste neku osobu o kojoj razmišljate tokom celog dana. Opijeni zanosom, zauzeti pripadnici ovog znaka će biti u velikom iskušenju. Zdravlje Nema većih problema, ali povedite računa o ishrani.
Dnevni horoskop za 4. februar 2019

BLIZANCI

Posao Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju. Ljubav Kao da i ne primećujete priliku koju bi Vam mogao dati neki šarmantan Lav. Ako malo zastanete možda i shvatite ko je sve danas pokušao da flertuje sa vama. Zdravlje Vodite računa o infekcijama disajnih puteva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.