Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 31. avgust 2016

Dnevni horoskop za 31. avgust 2016

81
0
Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine
Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine

Dnevni horoskop za 31. avgust 2016: Ovan širi poslovne mogućnosti, Bik traži promene, Blizanci izbegavaju temu emocija, Rak entuzijastičan, Lav pokušava da dominira, Devici sledi neprijatno iznenađenje, Vaga zaljubljena, Škorpija nametljiva, Strelac nestrpljiv, Jarac pod pritiskom, Vodolija usamljena, a Ribama cveta ljubav. Ovo je dnevni horoskop za danas 31.08.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vreme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju. Ljubav Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspeha je u vašem osmehu, koji upućujete osobi preko puta. Zdravlje Pojačavajte treninge.

Dnevni horoskop za 31. avgust 2016
Dnevni horoskop za 31. avgust 2016

BIK

Posao Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspete da ostvarite nešto posebno na polju novca. Ljubav Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno . Imate jači stav da počnete da menjate svoje okruženje pa i partnera. Zdravlje Pokušavate da meditirate.  

BLIZANCI

Posao Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primenite radikalne promene. Ljubav Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente. Zdravlje Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.