Dnevni horoskop za 10. april 2020: Sjajan dan za Bika, pozitivne promene za Jarca, Vaga hronično iscrpljena
Dnevni horoskop za 10. april 2020: Sjajan dan za Bika, pozitivne promene za Jarca, Vaga hronično iscrpljena

Dnevni horoskop za 30. septembar 2019: Rak bez promena u ljubavi, Ovan ima komplikovan odnos sa partnerom, Devica ima problema sa zdravljem, piše www.kurir.rs.

OVAN

Želite da se posvetite svom poslu i da ostvarite napredak koji već duže vreme planirate. Moguće je da imate neku zabranjenu ljubav ili vam se dopada osoba sa kojom ćete imati neke komplikacije. Moguća je prehlada.

Dnevni horoskop za 30. septembar 2019.
Dnevni horoskop za 30. septembar 2019.

BIK

Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno razmišljanje i pravljenje neke nove poslovne taktike. Intuicija vam može ukazati na povoljne promene koje su pred vama. Očekuje vas dobra faza za ljubav. Potrebno vam je više odmora.

BLIZANCI

Niste sigurni da li ste na pravom putu kada je u pitanju posao i treba vam neko vreme da o svemu još malo razmislite. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i da će se truditi da veza uspe. Smanjite unos šećera.

RAK

Konačno ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati nove preokrete. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ljubav. Spremni ste da sačuvate vezu. Skloni ste upalnim stanjima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.