Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 30. novembar 2019: Jarac u paralelnoj vezi, Bik dobro, važan dan za Vagu

Dnevni horoskop za 30. novembar 2019: Vodolija uživa, Ribe srećne, Vaga ima važan dan na poslu, Rak pati za bivšom ljubavi, piše kurir.rs

OVAN

Očekuje vas povoljna atmosfera na poslu. Možete da se nadate dobrim preokretima na ovom polju. Očekuje vas prilika za flert sa novom osobom koja je povezana sa vašim bliskim okruženjem. Mogući su problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 30. novembar 2019: Jarac u paralelnoj vezi, Bik dobro, važan da n za Vagu

Dnevni horoskop za 30. novembar 2019: Jarac u paralelnoj vezi, Bik dobro, važan dan za Vagu

BIK

Dolazite do dosta velikog poboljšanja na ovom planu i zadovoljni ste preokretima koje ste ostvarili. Vaše emocije su jake i spremni ste da sa voljenom osobom pokrenete temu zajedničkog života. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Od vaših odluka zavisi u kom smeru će da se razvija situacija na polju posla. Razočarali ste se u voljenu osobu i razmišljate o prekidu veze. Pred vama je period važnih sudbinskih odluka. Problemi sa glavoboljom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Možete da očekujete povoljan dan za poslovno polje. Neke nove dobre vesti polako dolaze do vas. Tiho patite za osobom iz prošlosti i potrebno vam je dosta vremena kako biste je preboleli. Mogući su problemi na nervnoj bazi.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.