Nedeljni horoskop od 14. do 21. avgusta 2016.

Dnevni horoskop za 30. jul 2016. godine: Vikend dočekujemo sa oprezom, a dan posvećujemo Merkuru, njegovom visočanstvu, koji napušta znak Lava i prelazi u Devicu.

 

Merkur se odlično oseća u znaku Device i samim tim lepo će delovati na sve nas. Računajte na skok koncentracije (bolje učenje, rad, shvatanje), bolja organizacija nego inače, rad na sitnicama, detaljima. Ovo je period kada će logika da vlada, želećete da sve odradite, da svi drugi odrade sve precizno, bez greške.

Ovo je i odličan period da se pozabavite vašim zdravljem, da rešite sve one stvari koje vas muče, da sredite prostor u kome boravite, da se bavite detaljima i sitnicama koje će vas opuštati.

Da se vratimo na današnji dan, provedite ga mirno, gledajte da budete u uskom društvu, nije baš preporučljivo da idete na mesta gde se više ljudi okuplja. Biće prilike i za to. Pročitajte dnevni horoskop za 30. jul 2016. godine.

Uživajte u vikendu.

OVAN

POSAO

Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV

Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

devojka

BIK

POSAO

Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.

LJUBAV

Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.

ZDRAVLJE

Napetost.

BLIZANCI

POSAO

Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.

LJUBAV

Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.