Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 30. avgust 2019: Jarac razmišlja o bivšoj ljubavi, Rak posvećen poslu, Škorpija neodlučna

Dnevni horoskop za 30. avgust 2019: Rak mnogo radi, Blizanci se mnogo zalažu na poslu, Devica očajna zbog čestih svađa sa partnerom, piše Stil.

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da nađete novi posao koji će vam odgovarati više od starog. Dopada vam se osoba koja se u vašem bliskom okruženju nalazi već neko vreme. Priđite joj. Povedite računa o holesterolu.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2019.

BIK

Očekuju vas manji problemi kada je u pitanju posao. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete na pravi način. Nesigurni ste u svoja osećanja i ne želite da povredite partnera obećanjima. Povedite računa o infekcijama.

BLIZANCI

Očekujete mnogo i zalažete se za svoj posao. Važno vam je da ostvarite promene na ovom polju. Moguće je da smatrate da je vaš partner neodlučan i to vam se ne dopada. Tražite povratnu informaciju. Povedite računa o bubrezima.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Imate dosta obaveza, naporno radite i posvećeni ste poslu. Prioritet vam je da na polju karijere napredujete. Imate jake emocije prema vašem partneru i nadate se da će vaš odnos u budućnosti da se stabilizuje. Pad imuniteta.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.