Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. avgust 2016: Ovan spreman za izlazak, Bik ima...

Dnevni horoskop za 30. avgust 2016: Ovan spreman za izlazak, Bik ima aranžman sa Devicom, Blizanci zaljubljeni, Rak čeka bolji period, Lav traži rešenje od Ribe…

102
0

Dnevni horoskop za 30. avgust 2016: Ovan spreman za izlazak, Bik ima aranžman sa Devicom, Blizanci zaljubljeni, Rak čeka bolji period, Lav traži rešenje od Ribe, Vaga razmišlja o braku, Škorpija ima prazan novčanik, Strelac ne sluša druge, Jarac punog džepa, Vodolija zaljubljena. Ovo je dnevni horoskop za danas 30.8.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Uprkos lošim aspektima vi umete dosta toga da završite na vreme i da ne očajavate u narednom periodu kako vam to nije uspelo. Ljubav Izađite i provedite se kao nekada kada ste imali više entuzijazma. Ovo naročito važi za starije predstavnike vašeg znaka. Zdravlje Nemate veće tegobe.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2016
Dnevni horoskop za 30. avgust 2016

BIK

Posao Ulazite u solidan aranžman sa jednom Devicom. Iskoristite period pred vama, jer aspekti koje trenutno imate mogu da vam daju odličnu podršku. Ljubav Nije loša ideja da se dogovorite iskoristite vreme za nešto solidno kada su vaši izlasci u pitanju sa osobom koja vam je draga. Zdravlje Predeo grla je jako loše postavljen.  

BLIZANCI

Posao Niste u mogućnosti da komplikujete koliko se dešava malo lošija situacija na polju posla, jer na neke detalje niste obratili dovoljno pažnju u prethodnom periodu. Ljubav Postoji obostrana simpatija osobe na koju često mislite i ne otežavajte sebi emotivnu satisfakciju, ukoliko se desi da uvidite malo ignorisanje u prvi mah. Zdravlje Iskoristite dan za fitnes na otvorenom.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.