Dnevni horoskop za 4. april 2018.
Dnevni horoskop za 4. april 2018.

Dnevni horoskop za 3. novembar 2017: Konačno dan kakav priželjkujemo. Nakon nekoliko zaista teških dana, petak je pred nama raspoloživ za svaki oblik ugađanja sebi.

Mesec ulazi u znak Bika, bude se strasti, želje, a uz Veneru ( Venera u sekstilu sa Saturnom) sve je obavijeno sigurnošću, mirom i harmonijom.

Ako brinete o finansijama danas, doći će do pomaka, ali ne značajnog, pa ni do preteranog radovanja. Opet, važno je da ga ima, zar ne? Vrlo prijatan dan pred nama, iskoristite njegove blagodeti!

Ovan

POSAO

Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve će vam poći za rukom. Samo budite uporni.

LJUBAV

Očekujete poziv od osobe u znaku Lava. On je sklon taktiziranju, ali ipak neće odoleti da se javi. Samci danas mogu da očekuju zanimljive susrete.

ZDRAVLJE

Izbalansirajte ishranu.

dnevni horoskop 22. januar 2017
Dnevni horoskop za 3. novembar 2017

Bik

POSAO

Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, ali nemojte biti sebični u poslovanju.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajan dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Trebalo bi da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, ali nemojte da odlažete poslove.

LJUBAV

Oni koji su u braku, mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju i da ne prelazite granicu.

ZDRAVLJE

Problemi sa pritiskom…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.