Nedeljni horoskop za podznake

Dnevni horoskop za 3. novembar 2016: Treći novembar, dan za odgovore s početka sedmice. Prvih ste dana skidali teret davnašnjih osećanja koja su vas sputavala. Merkur iz Škorpiona pravi sekstil sa Plutonom, pa imamo jaku energiju strasti, moći i dubokih, pomalo kontroverznih misli i razmišljanja. Danas je pronicljivost veoma naglašena, pa bi vaši odgovori trebalo da budu jasni, konkretni i nadasve sa jakim argumentima, bez ulepšavanja. Razgovori koje danas vodite neka budu protkani vašom mudrošću, manite se ogovaranja.

 

Danas je jaka energija za moć govora, objašnjenja, pa sve vaše nedoumice i enigme mogu dobiti konačan epilog i razjašnjenje. Danas je dobar dan i za sve javne istupe, magija govora daje moć ovladavanja sagovornicima radi pridobijanja njihove pažnje (Mesec u Strelcu), piše Balkan Portal. Spretnost je danas na vrhuncu za sve one koji se bave zanimanjima koja zahtevaju upravo preciznost i umeće u delikatnim radovima. Uspešan dan!

OVAN

POSAO

Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve će vam poći za rukom. Samo budite uporni.

LJUBAV

Očekujete poziv od osobe u znaku Lava. On je sklon taktiziranju, ali ipak neće odoleti da se javi. Samci danas mogu da očekuju zanimljive susrete.

ZDRAVLJE

Izbalansirajte ishranu.

devojka

 

BIK

POSAO

Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, ali nemojte biti sebični u poslovanju.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajan dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Odlično.

BLIZANCI

POSAO

Trebalo bi da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, ali nemojte da odlažete poslove.

LJUBAV

Oni koji su u braku, mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju i da ne prelazite granicu.

ZDRAVLJE

Problemi sa pritiskom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.