Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. septembar 2016: Bik sumnjičav, Vodolija se premišlja a Rak umoran

Dnevni horoskop za 29. septembar 2016: Ovan traži kompromis, Lavu i Devici slede zanimljivi susreti, Vaga uzdržana, Jarac menja raspoloženje a Ribe očekuju tajnu vezu. Ovo je današnji horoskop za danas 29.9. 2016. godine, piše Luftika.

 

OVAN

Posao

Bavite se sitnicama, koje vam ne idu pod ruku. Morate da se pripremite za jači tempo rada, što vama u suštini i nije teško. Provedite dan u miru sa slabijim zalaganjem poslovnih aktivnosti.

Ljubav

Pokušajte da pronađete kompromis u svojim željama i promenama u emotivnom smislu. Pokažite da niste sitničavi i počnite malo češće da izlazite.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

devojka

BIK

Nećete biti lakoverni, ali sa ovolikom količinom negativne energije nećete moći da se kontrolišete i možete lako da upadnete u vatru.

Ljubav

Nije sve u jednoj ljubavnoj vezi. Morate da se prilagodite okolnostima, koja vam se nude. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer povoljni aspekti će se već desiti.

Zdravlje

Ostavljate utisak zdrave osobe.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko su vam obećali ugovor u toku dana se može i ostvariti. Ovo je dan ispunjenja želja od ranije. Bilo je potrebno samo da ostavite utisak vredne osobe.

Ljubav

Neko od ranije se može pojaviti i da zakažete sastanak. Ispoštujte prvo radne obaveze koje budete imali za danas.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Pojačan stres.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.