dnevni horoskop 29. oktobar 2016.
Dnevni horoskop za 18. juni 2017

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016: Na samom početku još jednog, a poslednjeg vikenda ovog lepog jesenjeg meseca oktobra da vam kažemo da je pred vama dan prepun izazova koji bukvalno iskaču od svuda i testiraju vaš nagon za uzbuđenjem i rizikom. Vaš nemir koji će danas biti na vrhuncu izazivaće u vama potrebu da se upustite u, na prvi pogled neistražene i nedovoljno jasne stvari.

 

Bićete i prilično nervozni ceo dan, posebno ako ne krenete u realizaciju nekog od vaših nauma. Mars je u kvadratu sa Uranom, tako da je jasno sad odakle potiče sva ta energija.Verujemo da imate u vidu posledice svojih postupaka i ako ikako možete danas ne radite stvari koje nose visok rizik sa sobom. Posledice mogu biti nesagledive.

Danas je, dakle, kulminacija događaja započetih prethodnog dana. Svi vi koji važite za smirenu osobu i trpite izvesne nelagode od neprijatnih vam osoba, danas ćete biti lako isprovocirani, biće vam dosta ugnjetavanja i ponižavanja. Istupićete sa pravim rečima i nakon toga osetićete veliko olakšanje. Kako rekosmo i za prethodni dan, učinite sve kako biste otklonili težak teret koji vas tišti. Danas sva ta frustriranost vama upravo može pomoći da energiju usmerite ka svom samopuzdanju i konačno se rešite muka.
Neka snaga bude uz vas!

OVAN

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

devojka

BIK

POSAO

Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

LJUBAV

Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Prekontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.