Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. maj 2017: Devica šarmantna, Rak ima šansu za...

Dnevni horoskop za 29. maj 2017: Devica šarmantna, Rak ima šansu za novi posao, strastven dan za Škorpiju

76
0
Dnevni horoskop za 29. maj 2017

Dnevni horoskop za 29. maj 2017: Ovan pati od pada imuniteta, Bik napet, Blizanci imaju energije, Rak ima šansu za novi posao, Lav se dobro oseća, Devica šarmantna, Vaga razdražljiva, strastven dan za Škorpiju, Strelac dobro raspoložen, Jarac dobrog zdravlja, Vodolija alergična na hranu, a Ribe energične. Ovo je današnji horoskop za danas 29.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Zaboravili ste na sebe i svoju moć koju imate kad to želite. Pomalo ste se prepustili drugima da upravljaju vama. To nije pravi Ovan. Ljubav Dobar odnos u braku doneće napredan ljubavni odnos u partnerstvu. Vi ste neko ko hoće po svaku cenu da bude u dobroj zajednici, primer drugima. Zdravlje Pad imuniteta daje preterani rad.

BIK

Posao Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprediti. Ljubav Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ako ste u susretu sa Ovnom onda ćete biti verovatno napeti. Zdravlje Ne razmišljate da imate problem sa grlom.
Dnevni horoskop za 29. maj 2017

BLIZANCI

Posao Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o nečemu. Budite se. Ljubav Super dan, veče za dobar izlazak i poznanstvo sa osobom iz sfere umetnosti. Mislite na sve. Partnera izvodite na lepu večeru. Zdravlje Energiju koristite kroz sport, kretanje.

RAK

Posao Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi dali veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac. Ljubav Ne sumnjajte u partnera. Vi treba da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem. Zdravlje Morate da obratite pažnju na donji deo tela. Donji stomak, donje ekstremitete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.