Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. jun 2018. Ovan sumnjičav, Rak treba da taktizira, Strelac ishitren, Jarac da izbegava poslovne rizike.

Dnevni horoskop za 29. jun 2018. Danas Merkur ulazi u Lava. Merkur u žarištu, budi se iz stanja mirovanja i kreće u napad svojim umovanjem, mudrovanjem, nadahnuto koketirajući sa svime što mu se učini interesantnim.

Želja za osvajanjem scene, za vođenjem reči, dominacijom. Pozitivan i vođen željom da se zabavi kako sebe tako i mase, učiniće ovaj dan veoma zabavnim i lagodnim, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Neko u Vama podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na Vaše saradnike.

LJUBAV

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

Dnevni horoskop za 29. jun 2018

Dnevni horoskop za 29. jun 2018

Bik

POSAO

Ne dopadaju Vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.

LJUBAV

Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.

LJUBAV

Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što Vam toliko nedostaje. Važno je da idete u susret dešavanjima.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Proverite krvnu sliku…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.