Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. jul 2016. godine: Vaga nezainteresovana za posao, Vodolija...

Dnevni horoskop za 29. jul 2016. godine: Vaga nezainteresovana za posao, Vodolija optimistična, Škorpija se ne predaje

121
0
Vaga promenljivog raspoloženja, Škorpija puna pozitivne energije, Strelac sreće nove ljude, Jarac entuzijastičan, Vodolija pod stresom, a Ribe čekaju bolje dane.
Dnevni horoskop za 22. jul 2017

Dnevni horoskop za 29. jul 2016. godine: Evo ga petak, dan kome se inače radujemo, ali hajde ovaj danas da provedemo opreznije nego inače.

  Prvi deo dana će biti miran i baš onakav kakvog ga poželeti možemo, a drugi, tačnije veče i sam kraj dana obeležiće dve nove energije, dva nebeska aspekta. Pročitajte dnevni horoskop za 29. jul 2016. godine. Prvi – Uranov put u retrogradni hod, pomoći će nam tako što će sa sobom povesti i neke naše stare osobine, stare događaje. Odoše u prošlost i više se ne vraćaju. Nadamo se da će sve ono što nam ne treba odneti sa sobom i ostaviti tamo, bar do kraja godine do kada je u retrogradnom hodu. Očekujte malo više slobode kojom će vas častiti ovaj aspekt. Drugi, malo nezgodniji, kvadrat Merkura i Marsa, aspekt koji može naterati ljude da svoje sposobnosti, svoju energiju troše na negativan način. Moguće je da izgovorite ili čujete neke reči koje nisu na mestu, moguće je da se neke stvari dese u afektu. A toga se i plašimo, pošto u poslednje vreme mnogo toga se dešava što nas plaši, širom sveta. Pripazite se, u narednom periodu slušajte sebe i svoje insitkte i odmaknite se od ljudi za kojih vidite da bi rado svoje frustracije i probleme rešavali silom. Toga je sve više, a to je nešto što nikome nije potrebno. Primirite se u narednom periodu i uvek držite oči otvorene. Inače, lep vikend vam želimo.

OVAN

POSAO Dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam. Ponekad je prvi utisak od presudnog značaja. LJUBAV Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj formi. Dnevni horoskop za 12. jul 2016

BIK

POSAO Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovne saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i izbegavajte varijantu kažnjavanja. LJUBAV Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važih detalja. Bolje je da razjasnite nesporazume. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ograniči vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odražava na vašu koncentraciju. LJUBAV Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.