Dnevni horoskop za 1. februar 2019

Dnevni horoskop za 29. januar 2017: Ova nedelja započela je s Merkurovim aspektom, a s njim se i završava. U nedelju će mnogima priskočiti u pomoć ili izmaći oslonac konjukcija Merkura i Plutona u Jarcu na 17*! Ovo je tako snažna energija, umna, duboka i teška.

 

Prevazilazi sve ljudsko, nadnaravna je i premoćna, da tako kažemo, ali i energija teorija zavere, prividjanja, haosa u glavama, paranoidnih, pa čak i suicidalnih ideja! Pluton donosi mogućnost promena, transformacije, ali ne zaboravimo koliko je on nepouzdan! S njim se zapravo nikad ne zna! Zato savetujemo da ostanete u budnom stanju uma, da se ne date olako prevariti, biće prilika i pokušaja, testiranja, ali vi se spuštajte na zemlju, ostajte pribrani i nadjačajte situacije svojom mentalnom snagom. Moguća je provala emocija i agresivni ispadi, opsesije.

Uzbudljiv vikend. Pazite da ne pređete svoje granice i posle se pokajete zbog poteza učinjenih u afektu.
Prijatan dan.

OVAN

POSAO

Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.

LJUBAV

Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BIK

POSAO

Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.

LJUBAV

Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte u napred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštitili sebe.

ZDRAVLJE

Hormonski problemi.

BLIZANCI

POSAO

Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.

LJUBAV

Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji vam prija.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.