Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 28. oktobar 2017: Rak uživa u emotivnoj pažnji, Strelac...

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2017: Rak uživa u emotivnoj pažnji, Strelac nervozan, Bik odlično

145
0
Dnevni horoskop za 3. februar 2018

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2017: Dan je kao stvoren za dobru zabavu, druženje sa prijateljima, lake teme. Budite oprezni sa ljubavnim partnerom, ovaj dan nije dobar za vas, može očas posla doći do rasplamsavanja nekih nerešenih pitanja, izvlačenja starih problema na površinu, teških reči, grubih postupaka. Venera u Vagi kao senzualna, emotivna i nadasve nežna u kvadratu je sa netaktičnim Plutonom. Posesivnost, sputanost, nedostatak slobode može vam pokvariti vikend, zato izaberite prijatelje danas za druženje, a ljubav neka čeka bolji trenutak.

Prijatan dan, piše Današnji dnevni horoskop. 

OVAN

POSAO Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. LJUBAV Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Jedan iskren razgovor bi vam puno pomogao. ZDRAVLJE Preosetljivi ste.

BIK

POSAO Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji. LJUBAV Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Baš zato što ste bliski, ništa ne sme da se potiskuje. ZDRAVLJE Odlično se osećate.
Dnevni horoskop za 28. oktobar 2017

BLIZANCI

POSAO Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. LJUBAV Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ako ste sami danas bi mogao da bude zanimljiv dan za vas. ZDRAVLJE Uzimajte više tečnosti.

RAK

POSAO Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove. Budite strpljivi, doći će vaših 5 minuta. LJUBAV Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Volite i budite voljeni. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.