Dnevni horoskop za 27. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 28. novembar 2017: Konjukcija Merkura i Saturna – očekujte dozu ozbiljnosti, odgovornosti, važnih razgovora i komunikacije.

Polako ali sigurno bližimo se kraju novembra, poslednji jesenji mesec nam polako ističe. Danas imamo i poslednje veliko dešavanje na nebu za novembar, a to je konjukcija Merkura i Saturna – očekujte dozu ozbiljnosti, odgovornosti, važnih razgovora i komunikacije.

Danas ćete biti jako koncentrisani na sve što radite, sve razgovore koje vodite. Moguće je da obavite neke bitnije razgovore, da stupite u kontakt sa nekim iz inostranstva, da pregovarate ili se dogovorite oko nekih bitnih stvari. Oni srećniji možda dobiju i priliku da zakažu neki dalji put u skorije vreme.

Loša strana ovog aspekta – neki umovi će se baviti tužnim mislima, biće neraspoloženi, naročito oni koji su trenutno sami i koji se plaše samoće. Izborite se protiv toga, iskoristite pozitivnu stranu ove konjukcije, piše Današnji dnevni horoskop.

Srećno, neka vam ovaj utorak ostane u lepom sećanju.

Ovan

POSAO

Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Iskrenost je ključ za vrata dobre veze!

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop za 28. novembar 2017

 

Bik

POSAO

Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo.

LJUBAV

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.

LJUBAV

Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste….

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.