Dnevni horoskop za 28. jul 2016. godine: Kako vreme leti… već je 28. dan jula, još malo pa prelazimo u avgust, da ispratimo leto kako mu odgovara. Danas nas očekuje jedan baš miran, da ne kažemo dosadan dan, dan koji bismo najradije prespavali ili proveli gledajući u jednu tačku, negde kraj mora ako je moguće. Pročitajte dnevni horoskop za 28. jul 2016. godine.

 

Nema većih nebeskih dešavanja danas, još uvek smo pod uticajem jučerašnjeg trigona a sigurno plovimo kroz znak Lava.

Gledajte da danas sebi pronađete neku zanimaciju kojoj ćete se posvetiti kada ne budete imali ništa da radite, dan je dobar i za komunikaciju sa prijateljima pa će danas telefoni i društvene mreže da se aktiviraju, veče ostavljamo da sami iskombinujete ali gledajte da to bude sa vašom voljenom osobom. Odmorite se, napunite se energijom pa da sutra pustimo Uran da ide svojim putem… unazad!

OVAN

POSAO

Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Važno je da sačuvate poverenje u određene saradnike.

LJUBAV

Nema potrebe da ograničavate svoju maštu. Iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

devojka

BIK

POSAO

Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema saradnicima koji ignorišu vaše prisustvo ili molbu.

LJUBAV

U emotivnim susretima negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo u iščekivanju bolje prilike. Sreća je dostižna.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO

Dok vi uporno taktizirate i smišljate zaobilazna rešenja, neko drugi deluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate. Poslovni gubitak ilustruje različite probleme.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni. Bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite. Okolnosti će se promeniti.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.