Dnevni horoskop za 27. septembar 2018. Sunce je u trigonu sa Marsom ovog četvrtka, u prevodu sleduje nam dan prepun dobre zdrave energije! I to fizičke, ogromna volja za radom, za početkom nekog velikog ozbiljnog i teškog projekta, za prekidom saradnje koja je jalova…

Nekima će ova energija doneti preterivanje, pa ćete biti raspoloženi da delate na više strana kako biste je nekako sagoreli, možda na kraju dana završite ili trčeći, ili s nekim u krevetu!Sve uz pozitivan duh i optimizam, vaš dan proteći će lepo, a vama ništa neće pasti teško. Tako je kad ste puni dobre energije koju šalje Sunce, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Zato, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispostujete osnovni poslovni dogovor.

LJUBAV

Imate snažan inituitivni utisak da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop za 27. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 27. septembar 2018.

Bik

POSAO

Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O vašem uspehu ili ponašanju ne treba da raspravljaju saradnici koji vam nisu dovoljno

bliski.

LJUBAV

Prija vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju vaš način razmišljanja.

LJUBAV

Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni.

ZDRAVLJE

Preosetljivost…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.