Saznajte koji je mesec u 2018. godini najgori za svaki horoskopski znak

Dnevni horoskop za 27. novembar 2017: Nova nedelja je pred nama. Možda dočekamo i prvi sneg, a sigurno je da ćemo se sa kišom družiti. I kraj meseca će nam biti jako zanimljiv, a danas nas opet očekuje jedan miran, da ne kažemo dosadan dan.

Obeležiće ga rad na nekim šablonskim poslovima, ne ulazite u neke nove poduhvate danas, prosečna komunikacija sa partnerom, prijateljima, poslovnim saradnicima, osećaj umora kao da iza nas nije vikend već radna nedelja, piše Današnji dnevni horoskop.

Prvi deo dana pregurajte radeći ono što morate, što vas čeka, gledajte da se ne poslu nikome ne zamerate, naročito ne pretpostavljenima ili mušterijama, a drugi se posvetite radu po kući, spremanjem, čitanjem nekih lakih štiva (da li ste pročitali mesečni horoskop za decembar?), i onda u zagrljaj sa voljenim bićem i spavanje.

Ako još uvek čekate na voljeno biće, negde pred kraj večeri uzmite i pošaljite poruku ili mail simpatijama, možda baš to bude pravi korak ka onome što vas treba…

Kada ustanete Merkur će biti u konjukciji sa Saturnom, i onda nas očekuje prava akcija! Do tada, miran i lep dan vam želimo.

Ovan

POSAO

Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak i zato delujete užurbano u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

 

Bik

POSAO

Stalo vam je da odgovorite na novi poslovni izazov. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.

LJUBAV

Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

ZDRAVLJE

Loša probava.

Dnevni horoskop za 27. novembar 2017 godine

Blizanci

POSAO

Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od pogrešnih poteza.

LJUBAV

Nema razloga da suviše strogo ocenjujete partnerovo ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.