Dnevni horoskop za 27. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop za 27. decembar 2016. godine: Ovan odlično raspoložen, Bik kreativan, Blizanci imaju pozitivna osećanja, Rak nema prepreke, Lav ima snage, Devica ima dobar dan, Vaga izaziva, Škorpija ima bolji dan, Strelac timski radi, Jarac pregovara, Vodolija humana, Ribe angažovane. Ovo je današnji horoskop za danas, 27.12.2016. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Možda ovaj put razmislite o poslovnoj saradnji sa osobom rođenoj u znaku Jarca jer vam se nudi mogućnost da produžite ono što ste već započeli ali ovaj put uz podršku. Možete računati da će sve ići svojim tokom ali samo na putu do uspeha je potrebno mnogo više nego što ste očekivali.

Ljubav: Biće momenata kada ćete poželeti nešto više od voljene osobe ali se ovaj put savetuje da se ne bavite puno pitanjima oko emocija već se usmerite na neke druge segmente u životu.

Zdravlje: Ovaj put ćete imati malo ozbiljnijih problema sa stomakom. Nemojte uzimati velike porcije hrane. Pazite šta jedete.

BIK

Posao: Bilo bi dobro da se pripremate da se ovaj put više odmarate. Radovi i tempo koje ste imali ovaj put ne donose nešto spektakularno pa samim tim ne trošite puno energije na nešto gde će te se osećati manje vrednim.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je blizu vas i ima mogućnost da vas pozove na večeru. Nemojte ovu priliku propuštati zbog nekih izgovora na šta ste spremni kako bi neku priču odugovlačili.

Zdravlje: Nemate većih problema na polju zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Gubitak saradnje sa osobom rođenoj u znaku Blizanaca je ovaj put definitivno završena. imaćete vi novi početak ali se malo strpite ovaj put sve dok se aspekti na nebu ne otvore za takvu varijantu koju priželjkujete. Nemojte sebe kriviti zbog cele situacije jer za tim nema potrebe.

Ljubav: Karmička ljubavna veza na pomolu. Nemojte da bežite od osobe koja će vam se pojaviti jer vi zaslužujete da osetite nešto više na emotivnom planu. Strah zaboravite. ako postoji neki dug u ljubavnom segmentu iz prethodnog života imate trenutno priliku da ga vratite.

Zdravlje: Psihička osetljivost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.