Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 26. maj 2018. Ovan nalazi utehu u partneru, Bik...

Dnevni horoskop za 26. maj 2018. Ovan nalazi utehu u partneru, Bik čeka bolju poslovnu priliku, Blizanci odlično.

70
0
Dnevni horoskop za 19. jun 2018.
Dnevni horoskop za 19. jun 2018.

Dnevni horoskop za 26. maj 2018. Danas je moguće da vas uhvati briga oko finansija, možda neki emotivni problemi ili gomila pitanja u glavi, na koje nećete imati odgovore.

Baš zbog te enerije koju šalje Venera iz opozicije sa Saturnom, gledajte da ceo dan budete zauzeti nekim lepim stvarima, druženjem, akcijom, razgovorima i da ne dozvolite sebi ni jedan slobodan trenutak kako mozak ne bi dobio šansu da vas rastuži. Odmorite se psihički, zamorite se fizički i pamtićete ovaj dan po lepom, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. LJUBAV Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom. ZDRAVLJE Loša cirkulacija.
Dnevni horoskop za 26. maj 2018
Dnevni horoskop za 26. maj 2018

Bik

POSAO Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti. LJUBAV Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini. ZDRAVLJE Mogućnost prehlade.

Blizanci

POSAO Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup. LJUBAV U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu. ZDRAVLJE Odlično…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.