Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 26. decembar 2018: Blizanci otvoreni za ljubav, uspeh pred...

Dnevni horoskop za 26. decembar 2018: Blizanci otvoreni za ljubav, uspeh pred Vodolijom, Strelac nestrpljiv

92
0
Dnevni horoskop za 15. februar 2019.
Dnevni horoskop za 15. februar 2019.

Dnevni horoskop za 25. decembar 2018: Ovan energičan, Biku problemi na poslu, Blizanci otvoreni za ljubav, Rak u svađi sa partnerom, Lav ponosan, Devica u ljubavi, Vaga zadovoljna, Škorpija frustrirana…

Strelac nestrpljiv, Jarac sebičan, pred Vodolijom uspeh, a Ribama fali optimizma. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26.12.2018. godine, piše Luftika.

Ovan

Posao Koliko ste vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. Ljubav Partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Zdravlje Grč u vratu.

BIK

Posao Posao ide dobro ali zahteva još truda. Zato je daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumeju i imaju osećaj za vaše napore. Ljubav Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav i ljubav voli vas. Zdravlje Izbegnite masnu i začinjenu hranu.
Dnevni horoskop za 26. decembar 2018

BLIZANCI

Posao Savetuje se oprez iz više razloga. Morate biti neko ko pazi sa kim radi i pravi dogovore u poslu. Novac preko kredita. Ljubav Otvoreni ste za ljubav i ljubavne intrige. Volite kada se nešto dešava. Često vam je dosadno. Zdravlje Morate da povedete računa o svom ponašanju prema sebi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.