Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. avgust 2016: Bik sreće novu ljubav,Lav uči lekcije a Riba zabrinuta

RAK

Posao

Isuviše ste ponosni da se prepustite radu na poslu, koji vam ne odgovara. Smatrate da vredite mnogo više mada se prilike sa vašim novčanikom ne podržavaju. Prihvatite ono što vam se nudi.

Ljubav

Ne budite sumnjičavi prema osobi koja vam se udvara. Ukoliko ste slobodni imaćete priliku da se dobro zabavite. Budite spremni na nove izazove.

Zdravlje

Niste loše raspoloženi.

devojka

LAV

Posao

Loše raspoloženje saradnika vama ne pravi problem. Želite da im pomognete i da se fokusirate na zajednični rad kako bi bili u odličnom raspoloženju za predstojeću sezonu.

Ljubav

Ništa novo na polju ljubavi. Moraćete sami da se odlučite za svoje postupke i da se osvrnete unazad da uvidite svoje greške. Naučite lekcije i popravite lični utisak.

Zdravlje

Loše varenje može biti prouzrokovano lošim raspoloženjem.

DEVICA

Posao

Iako ste od onih koji se ne predaju slučaju, ovaj put ste dovoljno zabrinuti i ne želite da se otrgnete utisku da se osećate loše zbog propuštene prilike koju niste smeli da učinite.

Ljubav

Polje emocija zahteva vašu prisutnost. Neke detalje popravite pa se možete nadati posebno dobrom raspoloženju. Ne očajavajte ukoliko se nešto ne desi odmah, danas.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Pojačajte doze vitamina.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.