Dnevni horoskop za 25. februar 2019.
Dnevni horoskop za 25. februar 2019.

Dnevni horoskop za 25. februar 2019. I evo ulazimo u sam finiš meseca februara, meseca ljubavi…

Nadamo se da vam je bio lep i plodan na tom polju, a šta se to krčka na nebu za koji dan kada ulazimo u treći ovogodišnji mesec mart, nije kasno da bacite pogled na naš već uveliko pripremljen mesečni horoskop OVDE.

Budite spremni na ono što vam planete spremaju, naoružajte se mudrošću i strpljenjem i sve ćete lakše podneti, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije.

LJUBAV

Pokušajte bolje da razumete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

ZDRAVLJE

Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Dnevni horoskop za 25. februar 2019.
Dnevni horoskop za 25. februar 2019.

Bik

POSAO

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.

LJUBAV

Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom. Prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Blizanci

POSAO

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare ne treba da odgovarate.

LJUBAV

Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti.

ZDRAVLJE

Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.