Dnevni horoskop za 31. decembar 2018

Dnevni horoskop za 25. decembar 2017: Startovao je ponedeljak poslednje sedmice ove godine kojoj su odbrojani dani.

Venera ulazi u Jarca iz energije Strelca. Nakon energičnog Strelca, ulazimo u fazu prizemljenja. Ovo je energija koja sa sobom donosi i pouzdanost, vernost, istrajavanje.

Svim posetiocima koji danas slave Božić, želimo da ga u zdravlju, veselju i blagostanju proslave sa svojima najmilijima, piše Današnji dnevni horoskop.

Jarcem vlada Satun, sledi period ozbiljnog izražavanja emocija, realnih, kontrolisanih i rezervisanih. Jarac i Saturn udruženi donose hladnoću, škrtost, proračunatost, međutim Venera prolazi kroz Jarca i podseća na ljubav, ali sada je nekako nemoćna da vodi. U odgovarajućem trenutku i to veoma retko, nadvlada strast i Venera zasija nakratko, piše današnji dnevni horoskop.

Ovaj period je vreme realizma, praktičnosti, okrećemo se karijeri i poslu, završavamo neke stare arhivirane poslove.

Budite srećni. Svako dobro!

Ovan

POSAO

Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje pred saradnicima.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe. Važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

dnevni horoskop za 24. decembar 2016
Dnevni horoskop za 25. decembar 2017

Bik

POSAO

Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate određeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju.

LJUBAV

U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da vašem partneru nedostaje inspiracija kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.

 

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Blizanci

POSAO

Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet.

LJUBAV

Pred bliskom osobom prikrivate istinu oko nekih delikatnih situacija. Samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.