Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 25. avgust 2018. Ovan neraspoložen, Bik sarađuje sa Lavom,...

Dnevni horoskop za 25. avgust 2018. Ovan neraspoložen, Bik sarađuje sa Lavom, Blizanac u zavadi sa partnerom, Rak da izbegava velika ulaganja

75
0
Dnevni horoskop za 25. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 25. avgust 2018.

Dnevni horoskop za 25. avgust 2018. Sunce je u trigonu sa Uranom i daje šansu za nenadan uspeh, te će biti mnogo nasmejanih lica u ovome danu. Tu je i Saturn koji pravi trigon, pa su šanse za uspeh danas veoma velike.

Najpre se to odnosi na poslovni aspekt. Budite danas maksimalno skoncentrisani i pružite svoj maksimum, ne dozvolite da vam promaknu detalji. U njima je ključ svega. Ne delajte iz senke, već istupite samouvereno i pokažite šta umete. Ovo je dan kada vam vetar u leđa daje dobra energija, a na vama je da je iskoristite na najbolji mogući način. Ovo nije povoljan period za emotivno, pa dok čekamo bolje dane za ljubav, delajmo na drugim poljima, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku. LJUBAV Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte Partneru prebacivati odgovornost. ZDRAVLJE Sklonost virusima.
Dnevni horoskop za 25. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 25. avgust 2018.

Bik

POSAO Ukoliko sarađujete sa osobom u znaku Lava, slobodno mu prepustite svu odgovornost. Mogući su neočekivani troškovi. LJUBAV Danas niste raspoloženi za ljubavne razgovore i veče provodite u društvu prijatelja. Promena će Vam prijati. ZDRAVLJE Moguće su alergije.

Blizanci

POSAO Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspeh je zagarantovan. LJUBAV Partner sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa Vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku. ZDRAVLJE Održavajte kondiciju…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.