Dnevni horoskop za 25. april 2017
Dnevni horoskop za 26. avgust 2017

Dnevni horoskop za 25. april 2017: Ono što imate da dovršite od poslova i dogovora učinite danas, ali samo ako se ne radi o nekim novim poslovima ili potpisivanju ugovora, drugim rečima, ne započinjite danas nikakve nove poduhvate. Danas Mesec, iako je u Ovnu, prilično je mali, a i bližiće se polako Suncu, pa se i njegov potencijal za prosperitet smanjuje. Iskoristite današnji dan više za završavanje nego za započinjanje poslova.

Danas je lep dan za obilaske onih kojima ste dragi i ljude koji su obeležili vaše detinjstvo svojim prisustvom, piše Današnji dnevni horoskop. Posetite ih i provedite dobar deo dana s njima. Značiće i vama i njima.

OVAN

POSAO

Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrednost.

LJUBAV

U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

BIK

POSAO

Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.

LJUBAV

Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

ZDRAVLJE

Odlično.

Horoskop tokom vladavine Ovna

BLIZANCI

POSAO

Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.

LJUBAV

Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

RAK

POSAO

Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju. Prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama.

LJUBAV

Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.