Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. maj 2019: Nova romansa za Ribe, veća zarada...

Dnevni horoskop za 24. maj 2019: Nova romansa za Ribe, veća zarada za Blizance, za Škorpiju nema granica

125
0
Dnevni horoskop za 26. jul 2019.
Dnevni horoskop za 26. jul 2019.

Dnevni horoskop za 24. maj 2019: Ovan brzoplet, Bik se vraća u ritam, Blizancima se smeši zarada, uspešan dan za Raka, Lavu vreme za dijetu, Devici nedostaje entuzijazam, Vaga dobro, za Škorpiju nema granica, putovanje za Strelca, Jarcu treba savet, Vodolija okreće novu stranicu, a Ribama se smeši nova romansa. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24. maj 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Naprasno ste odlučili da promenite radno mesto. I okolina je zatečena brzopletošću i naglošću kod vas. Ljubav Vi sebi ne praštate greške. I zato ne možete u potpunosti da se opustite i da uživate u novoj vezi. Zdravlje Upala uha.

BIK

Posao Konačno ste se vratili na uobičajeni režim rada. Iza vas je period tegoba, tako da sada možete da budete bez brige. Ljubav Trudite se iz sve snage da partneru pokažete koliko vam znači. Zdravlje Nestabilan pritisak.
Dnevni horoskop za 24. maj 2019
Dnevni horoskop za 24. maj 2019

BLIZANCI

Posao Postoje šanse za uvećanje prihoda. Nemojte sedeti skrštenih ruku i dozvoliti sebi da vam prilike propadnu. Ljubav Jedna Vaga je zainteresovana za emotivnu vezu sa vama. Pružite joj šansu. Zdravlje Pazite se virusa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.