Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna i pomračenje Sunca u Raku 21. juna 2020. donose veliku težnju za slobodom ali i završetak nečega što vam je bilo vredno
Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna i pomračenje Sunca u Raku 21. juna 2020. donose veliku težnju za slobodom ali i završetak nečega što vam je bilo vredno

Dnevni horoskop za 24. jul 2018. Današnji utorak obeležava Venera u opoziciji sa Neptunom.

Venera, koja je u Devici inače, dosta je drugačija nego što smo navikli. Ova Venera je neodlučna, ne zna kako treba da se ponaša, pa ide iz krajnosti u krajnost.

Od one opijene ljubavlju koja je servilna, umilna i čarobna, ume da se pretvori u napornu, džangrizavu analizatorku, ili koketnu ali lenju za dalju akciju. Neptun ju je dotukao, posebno sad dok boravi u Devici, pise danasnji dnevni horoskop.

Ova Venera nalazi izlaz u maštanju, kreativnom radu takođe, a dosta je podložna verovanju i naivnom pogledu na stvari. Ovaj dan moguće je preobratiti u uspešan, ako izvučete najbolje iz do sada rečenog, stoga, držite stvari pod svojom kontrolom.Prijatan dan vam želimo.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da okolina poštuje vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava vaš način razmišljanja.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 24. jul 2018
Dnevni horoskop za 24. jul 2018

Bik

POSAO

Delujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rešavaju poslovni interesi, ali vaš uticaj ili autoritet opada u društvu bliskih prijatelja.

LJUBAV

Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odaražava na odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Prekontrolišite krvnu sliku.

Blizanci

POSAO

Na vama je da mudro donesete završnu reč koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Budite dovoljno promišljeni, ali i odgovorni za sve što činite u odnosu prema saradnicima.

LJUBAV

Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti vaše primedbe koje ponekad možda podsećaju na ljubavne žaoke.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.