Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. decembar 2018. Ovan napreduje, Bik temperamentan, Blizanac umoran,...

Dnevni horoskop za 24. decembar 2018. Ovan napreduje, Bik temperamentan, Blizanac umoran, Rakovi treba da više odmaraju

80
0
Numerološki godišnji horoskop za 2020
Numerološki godišnji horoskop za 2020

Dnevni horoskop za 24. decembar 2018. Današnji ponedeljak obeležava izlazak Merkura iz retrogradne senke nakon retrogradnog kretanja, što pokreće nova dešavanja, stvari koje su kaskale ili tapkale u mestu duže vreme sada će krenuti lagano napred, a potom sve brže i brže…

Pravi galop pred sam kraj godine, taman da sve stvari pozavršavate kako biste rasterećeni ugalopirali u Novu godinu, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu. LJUBAV U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa. ZDRAVLJE Prijaće vam relaksacija. Dnevni horoskop za 24. decembar 2018.

Bik

POSAO Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas. LJUBAV Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porekla. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili. LJUBAV Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno. ZDRAVLJE Potreban vam je odmor…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.