Dnevni horoskop za 24. april 2017
Dnevni horoskop za 25. jun 2017

Dnevni horoskop za 24. april 2017: Dragi naši, nova sedmica je pred nama, a s njom startuje Merkur u trigonu sa Saturnom. Retrogradni Merkur je u Ovnu, a retrogradni Saturn u Strelcu.Ovaj aspekt je već bio, i to 29.marta, ali obe planete su tada bile direktne na 27* , dok su sada retrogradne i to obe i na istom stepenu. Sve je u znaku prošlosti, nekih dugova, nezavršenih rasprava i poslova…

Ovaj aspekt je veoma pogodan za racionalno – Saturn, kao i za planiranje i razradu – Merkur, piše Današnji dnevni horoskop. Dobar je za organizovanje i organizaciju na svim poljima. Sa njim možete biti mnogo praktičniji i organizovaniji, da obratite pažnju na neke detalje, da vam ne promakne ništa. Sa njim možete planirati i za budućnost. Kako je Saturn retrogradan to ukazuje na neke stvari iz prošlosti, na koje sada možete da se vratite i dovršite šta ste tek započeli i zaboravili na to. Imaćete dobar odnos sa mudrijima od sebe, mahom starijim ljudima.

Želimo vam lep dan.

OVAN

POSAO

Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Pokušajte da izbegnete raspravu sa drugim Ribama. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom niste uvek bili u dobrim odnosima.

LJUBAV

Najbolje se osećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

BIK

POSAO

Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima.

LJUBAV

Lako menjate emotivno interesovanje i to najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite onome što drugi traže.

ZDRAVLJE

Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

BLIZANCI

POSAO

Niko ne može da vas ubedi da grešite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Verovatno ćete uspeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu.

LJUBAV

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima i koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE

Najviše bi vam prijala relaksacija.

RAK

POSAO

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite da ostvarite, možete se nadati uspehu.

LJUBAV

Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.