Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 23. maj 2019: Škorpiji stižu pare, Ovan u centru...

Dnevni horoskop za 23. maj 2019: Škorpiji stižu pare, Ovan u centru pažnje, Ribe uživaju

92
0
Dnevni horoskop za 23. mart 2020.
Dnevni horoskop za 23. mart 2020.

Dnevni horoskop za 23. maj 2019: Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Devica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23.05.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Kreativni ste i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. Ljubav Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Zdravlje Osetljiva jetra.

BIK

Posao Nestabilni ste, ne znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem vas dovodi u probleme. Ljubav Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Nije vam dobra ideja. Zdravlje Sklonost gojenju.
Dnevni horoskop za 23. maj 2019
Dnevni horoskop za 23. maj 2019

BLIZANCI

Posao Nemojte da prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Ljubav Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Srećom, to je privremeno. Zdravlje Izađite na čist vazduh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.