Dnevni horoskop za 4. januar 2019.
Dnevni horoskop za 4. januar 2019.

Dnevni horoskop za 23. maj 2018. Merkur je ušao u sekstil sa Neptunom. Bićete posebno inspirisani i poneseni dobrom energijom, uživati u sanjarenju čak i svesni da je nerealno ono o čemu maštate.

Snovi će vam biti protkani smibolima koje obavezno rastumačite. Dok je Merkur u Biku, Neptun je u Ribama, Bik je prizemljen , stoji čvrsto na nogama, dok je Riba magična i tajanstvena. Svi vi kreativci, umetnici bićete naročito pogođeni ovom energijom, vaši potencijali danas dostižu svoj maksimum.

S druge strane imamo Merkura u opoziciji sa Jupiterom. Tu već imamo drugačiju situaciju, koja će nas tokom dana navesti na pogrešne korake, ići ćete iz krajnosti u krajnost, moguće je ishitreno reagovanje u nekim situacijama, previđanje detalja koji su itekako bitni, stoga oprez, piše današnji dnevni horoskop.

Buran dan, ali nošen uglavnom dobrom energijom, ne dajte da vam izmakne dobar rezultat nakon svega.

Ovan

POSAO

Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.

LJUBAV

Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 23. maj 2018
Dnevni horoskop za 23. maj 2018

Bik

POSAO

Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

LJUBAV

Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

Blizanci

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.