Dnevni horoskop za 23. jun 2018. Dan pred nama mogao bi da bude interesantan, sekstil Sunca i Urana i opozicija Merkura i Plutona.

Budite danas jako oprezni u odnosima sa ljudima, sa partnerom, prijateljima ili poslovnim saradnicima ako budete u kontaktu sa njima.

Mogući su nesporazumi, ljutnja ili sukobi i svađe. Gledajte da se nikome ne zamerate, a ako se vama neko zameri samo se okrenite ili preokrenute temu.

Budite danas dobri prema onima koji vam znače a one druge ostavite za neki drugi put, danas vam nikako nisu potrebni, piše današnji dnevni horoskop.

Gledajte da pozitivnu energiju nakupite odmorom, izlascima što dalje od kuće, radom na onome što vas ispunjuje. Predlažemo da veče provedete kod kuće, moguće je da se tokom drugog dela dana aktiviraju neke osobe čiji potezi nas zgražavaju.

Ovan

POSAO

Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.

LJUBAV

Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu, priznajte da ste pogrešili i pokušajte da ispravite grešku.

ZDRAVLJE

Imunitet je u padu.

dnevni horoskop za 23 jun 2018.
dnevni horoskop za 23 jun 2018.

Bik

POSAO

Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završicete obaveze na vreme.

LJUBAV

Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite. Veče provedite sa partnerom, dajte mu

nežnost koju toliko iščekuje…

ZDRAVLJE

Nema promena.

Blizanci

POSAO

Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni period. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.

LJUBAV

Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost. I vi ste krivi koliko i partner, ako ne i više,

Prorazmislite, pa delajte.

ZDRAVLJE

Sklonost virusima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.