Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 23. jun 2017: Lav je neodoljiv, Ovan se kaje...

Dnevni horoskop za 23. jun 2017: Lav je neodoljiv, Ovan se kaje zbog pogrešne odluke, Jarac je umoran

55
0
Zbog ovih 10 osobina su ljudi rođeni u avgustu posebna bića

Dnevni horoskop za 23. jun 2017: Danas, uz Raka i jaka osećanja ide i Venera u egzaktnom trigonu sa Plutonom, pa vam se može desiti vrlo strastven susret sa zanimljivom osobom. Možda vas pogodi Amorova strela jače nego ikad, a možda će se samo osvežiti postojeća strast prema partneru. Šta god od toga bilo, iskoristite ga svim svojim bićem. Razum će obuzdati strast, pa ga danas isključite na kratko i uživajte, piše Današnji dnevni horoskop.

Svako dobro.

OVAN

POSAO Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira. LJUBAV Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu, priznajte da ste pogrešili i pokušajte da ispravite grešku. ZDRAVLJE Imunitet je u padu.

BIK

POSAO Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završicete obaveze na vreme. LJUBAV Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite. Veče provedite sa partnerom, dajte mu nežnost koju toliko iščekuje… ZDRAVLJE Nema promena.
Dnevni horoskop za 23. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni period. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku. LJUBAV Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost. I vi ste krivi koliko i partner, ako ne i više, Prorazmislite, pa delajte. ZDRAVLJE Sklonost virusima.

RAK

POSAO Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate. LJUBAV Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti. Oni koji su u vezi danas će provesti miran dan. ZDRAVLJE Bolovi u mišićima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.