Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 23. jul 2018: Ovnovima poteškoće na poslu, Rak ljubomoran, Škorpija u ljubavnom zanosu

Dnevni horoskop za 23. jul 2018. Današnji ponedeljak protiče nešto mirnije nego inače, a vi ste još pod uticajem prethodnog dana, pomalo umorni i rasejani.

Današnji radni učinak biće zanemarljiv, što je i razumljivo. Malo rekreacije poput plivanja ili šetnje bilo bi vrlo poželjno, umesto da vam dan prođe u četiri zida.

Ovan

POSAO

Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE

Dobro.

dnevni horoskop za 23 jul 2018

dnevni horoskop za 23 jul 2018

Bik

POSAO

Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Blizanci

POSAO

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV

Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Korigujte ishranu…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.