Dnevni horoskop za 23. jul 2016. godine: Letnji vikend je pred nama, po posetama vidimo da nas dosta čitate po morskim zemljama, pa vam svima mašemo i šaljemo velike pozdrave. Onima koji još nisu otišli, želimo da i oni brzo odu, i zaborave na sve probleme koji ih muče.

 

Danas ulazimo u jedan baš miran period što se nebeskih dešavanja tiče, narednih par dana ništa “veliko” se neće dešavati, pa možemo da se opustimo i uživamo u onome što volimo, u onome u čemu možemo. Ko je na odmoru zna se šta će da radi a ko je ostao kod kuće uvek može naći način da se lepo zabavi i opusti, pa vam predlažemo da bar deo današnjeg dana provedete ili kraj neke vode ili u parku, šumi da se vratite majci prirodi i opustite, piše Današnji dnevni horoskop.

Pripazite se danas nekih mogućih susreta ili poziva iz prošlosti, mogao bi da vam se javi neko sa željom za nekom uslugom koju niste u mogućnosti da pružite, pa ako vidite takve ljude na ulici ili na displeju telefona – bežite.

Uživajte u prelepoj suboti.

OVAN

POSAO

Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE

Dobro.

devojka

BIK

POSAO
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

BLIZANCI

POSAO

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV

Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.