Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. novembar 2016: Rak mašta o jednom Jarcu, Bik ima prevelika očekivanja

Dnevni horoskop za 22. novembar 2016: Ovan iscrpljen, Blizanci se preispituju,  Lav preterano brine, Devica nervozna, Vaga anksiozna, Škorpija zaljubljena, Strelcu fali motivacije, Jarac zabušava, Vodolija ljubomorna, a Ribama fali kreativnosti. Ovo je današnji horoskop za danas 22.11.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Dvoumite se da li da prijavite šefu kolegu koji zabušava. Bolje se suzdržite, ovo nije trenutak za stvaranje loših vibracija na poslu.

Ljubav

Isrpljeni ste od stalnog razmišljanja o dubljem značenju partnerovih reči. Opustite se, nekada dubljeg značenja nema, a partner je iskren prema vama.

Zdravlje

Odlično.

devojka

BIK

Posao

Na poslu je sve u najboljem redu, idete napred i niko vas ne može zaustaviti. Ne obazirite se na zajedljive komentare kolega, to zavist progovara iz njih.

Ljubav

Imate prevelika očekivanja od osobe sa kojom ste se tek upoznali. Usporite malo i upoznajte se bolje, pa tek onda razmišljajte o budućnosti.

Zdravlje

Problemi sa varenjem.

BLIZANCI

Posao

Počnite da verujete više u sebe, a ne da stalno preispitujete svoje odluke. Dobri ste u onome što radite i nema potrebe za sumnjama.

Ljubav

Da biste nešto promenili u vezi, morate da znate šta vam smeta. Razmislite dobro i iskreno porazgovarajte sa partnerom.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nesanica.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.