Dnevni horoskop za 08.07.2016.

Dnevni horoskop za 22. jul 2016. godine: Danas je dan kada Sunce ulazi u znak Lava, i to baš u petak, divno. Dolazi period kada treba da radimo na sebi, kada ćemo moći da se predstavimo u najboljem svetlu, kada ćemo imati potrebu da dominiramo u svom okruženju. Slogan koji krasi Lavove je – “Ja sam”, ili “Ja ću”…, sve što simoblizuje centar sveta simbolizuje Lavove, a upravo takav period će biti pred nama.

 

Period tokom koga nikome nećete dozvoliti da vas ignoriše, da vaše ideje i želje prođu nezapaženo i tokom koga ćete hteti da na svim poljima budete na glavnoj pozornici, piše Današnji dnevni horoskop.

Sunce u znaku Lava donosi toplinu, radost, humor, druženje, a dobro obratite pažnju i na ljubav, emocije, odnose sa porodicom.

Što se zdravlja tiče možete da očekujete pozitivni pomak, bićete vitalniji, energičniji nego inače.

Iskoristite naredni period da budete u centru pažnje kako u ličnom tako i na poslovnom planu, a započnite ga lepim vikendom koji je pred nama. Uživajte i stvarno budite u centru pažnje.

OVAN

POSAO

Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti.

LJUBAV

Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

ZDRAVLJE

Počnite sa rekreacijom.

Da li i vi imate ORGAZMIČKE USNE? Žene sa ovakvom gornjom usnom imaju neverovatne orgazme

BIK

POSAO

Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika.

LJUBAV

Morate u napred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

ZDRAVLJE

Dobro.

BLIZANCI

POSAO

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi povlastice.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom drustvu.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.